Papperstester

Saknar ni datorer och surfplattor så kan ni testa på traditionellt sätt med papper. Det tar lite längre tid, men resultaten är lika relevanta. Skriv ut handledning, tester och rättningsmall nedan.

Skriv ut!

Lärarhandledning (testgenomförandet)

Elevtest papper

Rättningsmall

Lärarblad AVK1-2

Elevblad AVK1-2

Beskrivning

LegiLexis tester finns i en pappersversion som kan användas om ni saknar internet eller lämplig utrustning för digital testning.

För att kunna använda testerna behöver du fortfarande ha ett konto hos oss, registrera dina elever. Efter genomförd testning rättar och registrerar du resultaten på vår hemsida för att få tillgång till sammanställning och analys.

Tänk på att det är viktigt att använda samma typ av testning (digitalt eller på papper) hela tiden om resultaten ska vara jämförbara över tid. Ändrar man modalitet så kan det påverka resultaten.

Våra papperstester finns endast i svart-vitt och saknar av naturliga skäl möjligheten att lyssna om på instruktioner eller spela upp ljud kopplade till bilder i vissa tester.

När vi utvecklar nya tester gör vi det oftast endast för digitala tester varför inte alla tester finns att tillgå i pappersformat.